fbpx

Bara vara

”BARA VARA”-VISTELSE

Den 13-18 juni anordnar vi en ”Bara Vara” vistelse. Denna vistelse passar dig som längtar efter att ”bara vara” och som vill utforska denna del av Frankrike på egen hand. Du behöver tillgång till bil för att ta dig till alla de mysiga små byar och städer som finns i området. Vi har även några cyklar som vi gärna lånar ut.

Under denna vistelse så ingår boende i något av de personligt inredda sovrummen. Frukostbuffé dukas fram i det Franska lantköket varje morgon. Med några dagars framförhållning packar vi en korg med franska ostar, bröd, frukt och ett lokalt vin om du vill ha picknick på din cykeltur. Vissa kvällar kan du boka ”Social dinner” då du äter tillsammans med övriga gäster. På La Chartreuse finns även en hospitality bar där du kan köpa lokalt vin & öl och andra drycker. Du har tillgång till sällskapsrummen på La Chartreuse, samt till spa & relax (och mot extra kostnad kan du även boka massage). Du har tillgång till den stora saltvattenpoolen, den vackra trädgården och innegård. Vår önskan är att du ska känna dig hemma här hos oss på Franskt Lantliv. 

Du tar dig själv till La Chartreuse, incheckning från 14:00.

Förfrågan och för frågor, använd knappen nedan:

Förfrågan
Logi och måltider som ingår

*Fem nätters boende på La Chartreuse.
*Frukostbuffé ingår
*Mot tillägg kan du äta ”Social Dinner” på La Chartreuse vissa kvällar.

Möjligt innehåll

*Möjlighet till utflykter på egen hand. Med bil kan du utforska vackra städer som Albi, Lectoure, Carcassonne och Toulouse. Du kan besöka antikmarknader, slott och vingårdar.
*Slottsrestaurangen ”Le Verdurier”  finns 200 meter från La Chartreuse.
Vi har cyklar för utlåning.
*Tillgång till spa & relax. Mot extra kostnad kan du boka massage och andra behandlingar.

Pris 

9900kr per person för vistelsen vid inkvartering i dubbelrum (dubbelsäng). 

*Det finns även ett vackert flerbäddsrum i korsvirkeshuset. Här kan tre till fyra personer sova. Det finns två 90cm sängar och en 140 cm säng. Här behöver ni vara minst  tre personer som bokar tillsammans. Kostnaden är 9900 per person.

* För 1000 kr extra per natt får du ett rum helt för dig själv, kostaden för vistelsen blir då 14900 kr för boende med frukost.

Bokningsvillkor

Efter bekräftelse betalas 20% vid bokningstillfället. Resterande betalas senast 60 dagar innan vistelsen. Vid reseavrådan på grund av Covid återbetalas hela summan. Vi rekommenderar att du har en reseförsäkring för oförutsedda händelser, så som sjukdom innan eller under vistelsen. Vi rekommenderar också att du bokar en omboknings- eller avbokningsbar resa.