fbpx

Bara vara

”BARA VARA”-vistelse

Under maj och juni 2023 öppnar vi upp La Chartreuse för boende med frukost. Det här passar dig som längtar efter att ”bara vara” och som vill utforska denna charmiga del av Frankrike på egen hand. Se priser längst ned på sidan.

Förfrågan

Under denna vistelse så ingår boende i något av de personligt inredda sovrummen. Frukostbuffé dukas fram i det Franska lantköket varje morgon. Med några dagars framförhållning packar vi en korg med franska ostar, bröd, frukt och ett lokalt vin om du vill ha picknick på din utflykt. Vissa kvällar kan du boka ”Social dinner” då du äter tillsammans med oss och övriga gäster på La Chartreuse. Om du vill kan du äta på slottsrestaurangen ”Le Verdurier” Chateau de Drudas, 200 meter från La Chartreuse. 

På La Chartreuse finns även en hospitality bar där du kan köpa snacks, lokalt vin & öl och andra drycker.

Du har tillgång till sällskapsrummen på La Chartreuse, samt till spa & relax (och mot extra kostnad kan du även förboka massage). Du har tillgång till den stora poolen, den vackra trädgården och innegård. Vår önskan är att du ska känna dig hemma här hos oss på Franskt Lantliv. 

Då La Chartreuse har många konstföremål och är ett ställe som vill erbjuda en rofylld vistelse så har vi 13 år som åldersgräns.

Du tar dig själv till La Chartreuse, incheckning från 14:00. Närmaste flygplats är Toulouse – Blagnac och närmaste tågstation ligger i Toulouse. Du behöver tillgång till bil om du vill åka på utflykt till alla de mysiga små byar och städer som finns i området.

Tveka inte att höra dig för om du har frågor eller med förfrågan om lediga datum.

Förfrågan och för frågor, använd knappen nedan:

Förfrågan
Logi och måltider som ingår

*Minst tre nätters boende på La Chartreuse (rummet städas inte under din vistelse).
*Frukostbuffé ingår
*Mot tillägg kan du äta ”Social Dinner” på La Chartreuse vissa kvällar.

Möjligt innehåll

*Möjlighet till utflykter på egen hand. Med bil kan du utforska vackra städer som Albi, Lectoure, Carcassonne, Toulouse och Cordes-sur-Ciel,  (läs mer under rubriken ”utflykter/aktiviteter”). Du kan besöka antikmarknader, slott och vingårdar. Besöka Aeroscopia (flygplansmuseum)
*Slottsrestaurangen ”Le Verdurier”  finns 200 meter från La Chartreuse. 
*Tillgång till spa & relax. Mot extra kostnad kan du boka massage och andra behandlingar.

Pris 

*3900 kr per dubbelrum och natt  (dubbelsäng). Två personer.

*Vill du bo själv i ett rum så kostar det 2900 kr per natt.

*Det finns även ett vackert flerbäddsrum i korsvirkeshuset. Här kan tre till fyra personer sova. Det finns två 90 cm sängar och en 140 cm säng. Kostnaden för detta rum är 4900 kr per natt.

Bokningsvillkor

*Efter bekräftelse betalas 20% vid bokningstillfället. Resterande betalas senast 60 dagar innan vistelsen. Vid reseavrådan på grund av Covid återbetalas hela summan. Vi rekommenderar att du har en reseförsäkring för oförutsedda händelser, så som sjukdom innan eller under vistelsen. Vi rekommenderar också att du bokar en omboknings- eller avbokningsbar resa.