fbpx

Mat- och vinresa i Sydfrankrike

Mat- och vinresa i Sydfrankrike

Välkommen till Mat- och vinresa i Sydfrankrike, 29 augusti- 3 september, med med de mycket uppskattade kockarna Katja och Patrik Palmdahl. Katja och Patrik har har drivit ett antal fina restauranger. Katja är under hösten aktuell som en av deltagarna i ”Kockarnas kamp”

Under denna resa  kommer du som gäst att få laga fransk och medelhavsinspirerad mat i det franska lantköket under ledning av Katja och Patrik. Det blir inspiration till vackra dukningar. Det blir också mat- och vinrelaterade utflykter såsom besök på saluhall, frankrikes äldsta utomhusmarknad, vingård och slottsmiddag en av kvällarna. 

Det kommer även att finnas gott om egentid då du som gäst har tillgång till de vackra sällskapsrummen på La Chartreuse, till husets spa och det härliga saltvattenspoolen. Tid då du kan njuta av den fantastiska trädgården och kanske spela ett parti boule.

Förfrågan och för frågor, använd knappen nedan:

Förfrågan
Logi och måltider som ingår

*5 nätters boende på La Chartreuse.
*Frukost, lunch och middag alla dagar (helpension). Kaffe, tea, frukt.
*Slottsmiddag på Le Verdurier en av kvällarna.

Innehåll som ingår

** Matlagning under ledning av Katja och Patrik Palmdahl. 
*Slottsmiddag 
*Mat- och vinrelaterade utflykter

Pris (exklusive resa, inkl helpension)

*24900 kr per person i boende i dubbelrum (dubbelsäng), när ni anmäler er tillsammans. 

Det finns även ett stort vackert tre/fyrbäddsrum i korsvirkeshuset om ni är tre-fyra personer som vill bo tillsammans. 2 X 90 cm sängar samt en 140 cm säng.

*För 1000 kr extra per natt kan du få ett rum helt för dig själv.

Bokningsvillkor

Efter bekräftelse betalas 20% vid bokningstillfället. Resterande betalas senast 60 dagar innan vistelsen.
Vi rekommenderar att du har en reseförsäkring för oförutsedda händelser, så som sjukdom innan eller under vistelsen. Vi rekommenderar också att du bokar en omboknings- eller avbokningsbar biljett.