fbpx

Arbetsgrupper

Arbetsgrupper och team

Vi skräddarsyr upplägg för olika typer av grupper och team. Exempelvis erbjuder vi teamutveckling med möjlighet att fokusera på såväl stresshantering, grupp- och teamutveckling. Då vi som driver Franskt Lantliv är specialicerade psykologer på hälsa, utveckling och lärande kan vi hjälpa er att komma vidare i er utveckling som team. Kanske vill ni få ökad kunskap om hur ni bygger ett hållbart arbetsliv där ni stimulerar kreativitet och produktivitet samtidigt som ni månar om hälsa och välbefinnande. Kanske behöver ni ostörd tid tillsammans för att tänka nytt då är La Chartreuse den perfekta platsen för er. Vi skräddarsyr vistelsen efter just ert behov. Vi kan inkvartera grupper på upp till 11 deltagare beroende på hur ni önskar inkvartering. Är ni fler än så kan vi hitta flexibla lösningar via samverkan i vår lilla by.

För förfrågningar och offert, använd knappen nedan:

Förfrågan
Logi och måltider som ingår

Efter överenskommelse.

Innehåll som ingår

Efter överenskommelse, t ex teamutveckling, analys och utveckling av arbetsgruppens arbetsformer och mötesstrukturer, kommunikation,  effektivitet, gruppdynamik, strategier för hållbarhet, ledarskap, etc.

Pris (exklusive resa)

Enligt offert.

Bokningsvillkor: Efter bekräftelse betalas 20% vid bokningstillfället. Resterande betalas senast 60 dagar innan vistelsen. Vid reseavrådan på grund av Covid återbetalas hela summan.