fbpx

Akvarellkurs

Akvarellkurs i Sydfrankrike, 30 maj – 4 juni 2023

Välkommen till Akvarellkurs i Sydfrankrike med konstnären Pernilla Jansdotter Frimodig, 30 maj – 4 juni 2023. Pernilla är en mycket uppskattad illustratör med öga för såväl detaljer som landskapsbilder. Kursen hålls på fantastiska La Chartreuse utanför Toulouse.

Pris: 21 900 kr per person i dubbelrum, inkl kursavgift, helpension, slottsmiddag och utflykter. Du kan ta med medföljare som ej vill gå kurs men delta i de andra aktiviteterna för 15 900 kr. För mer information om vad som ingår, se längst ned på denna sida.

Anmälan

Med denna målarkurs vill Pernilla inspirera till att du som deltagare ska våga måla. Akvarell kan uppfattas som ett svårt och omöjligt medium, men Pernilla vill visa dig att det med hjälp av smarta val är det tvärtom, ett högst förlåtande sådant. Fokus under dessa dagar är glädje, kreativ lust och inspiration.

Kursupplägg:
– Perspektiv
– Papprets betydelse
– Färger och dess flöde i vatten
– Enkel skissteknik
– Hur du väcker bilden till liv genom skuggning
– Blommor och landskap i vått-i-vått- teknik
– Vi tittar närmare på stilleben och vad som händer när man målar stort i jämförelse med smått

Material tas med av kursdeltagare och Pernilla skickar packningslista i god tid innan kursen.

På denna akvarellkurs som äger rum på La Chartreuse varvas kursen ”Måla akvarell i Sydfrankrike” med egentid, slottsmiddag och en utflyktsdag till en vingård och den mysiga staden Albi. 

Du har tillgång till de vackra sällskapsrummen på La Chartreuse, till husets spa och alla vackra utomhusmiljöer. Läs mer om vad som ingår längst ned på denna sida. 

För anmälan, eller frågor, använd knapparna nedanför:

AnmälanFörfrågan
Logi och måltider som ingår

*5 nätters boende på La Chartreuse.
*Frukost, lunch och middag alla dagar (helpension). Kaffe, tea och frukt
*Slottsmiddag på Le Verdurier en av kvällarna.

Innehåll som ingår

*Akvarellkurs tre förmiddagar 
*Tillgång till La Chartreuse, trädgård, pool, spa & relax. Möjlighet att mot extra kostnad boka massage och andra behandlingar.
*Slottsmiddag 
*Utflykt till vingård och mysig fransk by/stad

Pris (exklusive resa, inkl helpension)

*21900 kr per person för boende i dubbelrum (dubbelsäng). Det går också att ta med sig en medföljande som inte deltar på själva kursen men på allt annat. Medföljare betalar då 15900 kr. 

Det finns även ett stort vackert tre/fyrabäddsrum i korsvirkeshuset om ni är tre/fyra personer som vill bo tillsammans. Två 90 cm breda sängar samt en 140 cm bred säng.

*För 1000 kr per natt extra kan du få ett rum helt för dig själv. 

Bokningsvillkor

Efter bekräftelse betalas 20% vid bokningstillfället. Resterande betalas senast 60 dagar innan vistelsen.
Vi rekommenderar att du har en reseförsäkring för oförutsedda händelser, så som sjukdom innan eller under vistelsen. Vi rekommenderar också att du bokar en omboknings- eller avbokningsbar biljett.

Du ansvarar själv för att boka din resa. Tåg- eller flygstation är Toulouse. Därifrån är det cirka 30 minuter till La Chartreuse.

Anmälan